Ultra Popularno

6 novih serija na Pickbox NOW, idealnih za ljeto!

Nove serije idealne su za ugrijano ljeto – kad je vani prevruće, maštoviti svjetovi serija i filmova spašavaju od sunčanice. Sjajna stvar je što se na Pickbox NOW nalaze cijele sezone serija, pa se epizode mogu gledati jedna za drugom! Počastite se serijskim desertima uz 6 novih serija. 

Foto Pickbox NOW
  1. „Spasi me“ (Save Me)

„Spasi me“ je najboljom dramskom serijom 2019. godine proglasio Royal Television Society. Osim toga, dobila je toliko izvrsne kritike da je odmah naručena i druga sezona, koja se tek snima. Originalna, misteriozna i napeta, nova serija „Spasi me“ s Lennyjem Jamesom u glavnoj ulozi, prava je kriminalistička poslastica. Kompletna prva sezona je na Pickbox NOW!

  1. „Rivijera“ (Riviera)

U svježoj triler-seriji, glavna je glumica magična Julia Stiles, koju poznajemo iz filmova „10 razloga zašto te mrzim“Mona Lisa Smile i brojnih drugih. Stiles je američka kustosica Georgina, a njen muž Constantine ubijen je u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilera oružjem. Vjerujući da njegova smrt nije nesretni slučaj, upleće se u svijet laži i kriminala i njen život se u trenu preokrene. Uz Juliju Stiles, tu je i izvrsna glumačka postava, koju čine zgodni glumac Iwan Rheon („Igra prijestolja“), Lena Olin („Čokolada“, „Casanova“) i Adrian Lester (Hustle).

Foto Pickbox NOW
  1. „Meci“ (Bullets)

Nova finska kriminalistička serija „Meci“ (2018) inteligentan je spoj krimiserije, špijunskog trilera i političke drame. „Meci“ nije tipična nordijska noir serija. Radnja se vrti oko bivše teroristkinje Madine Taburove nadimka Crna Udovica, koju glumi njemačka glumica Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On). Ona dolazi u Helsinki i traži politički azil. Dotad se za Crnu Udovicu mislilo da je mrtva, što prouzroči sumnje tajnih agencija.

  1. „Cardinal“ (Cardinal)

Mračna atmosfera i jeziva radnja, sa fokusom na misterioznog glavnog lika i kompleksnu radnju, koja se vrti oko istrage ubistva, podsjećaju na skandinavske noir serije, zbog čega je kanadska kriminalistička serija „Cardinal“ idealna za rashlađivanje tokom ljeta. Serija prati detektiva Johna Cardinala, kojeg glumi fantastičan glumac Billy Campbell (The Killing, Moon Over MiamiThe 4400Once and Again). Sve tri sezone su na Pickbox NOW!

Foto Pickbox NOW
  1. „Dijamanti“ (Ice)

Dramska kriminalistička serija „Dijamanti“ (Ice) okuplja snažnu ekipu – tvorac serije je scenarista i reditelj Robert Munic (Empire), a u glavnim ulogama su popularni glumac Donald Sutherland (The Hunger Games i brojni drugi), Jeremy Sisto (Law & Order, Six Feet Under) i Cam Gigandet (The O.C.). Radnja serije vrti se oko porodice iz Los Angelesa čiji porodični posao ima dugu tradiciju – bave se trgovinom dijamantima. Dvije sezone napete kriminalističke serije su na Pickbox NOW!

  1. „Mary ubija ljude“ (Mary Kills People)

„Mary ubija ljude“ (Mary Kills People) je napeta kanadska serija, u čijem fokusu je priča doktorica Mary Harris, koju tumači sjajna kanadska glumica Caroline Dhavernas. Mary radi na hitnom odjelu u bolnici, no ima i posao sa strane kao savjetnica za završetak života. Intrigantna serija bavi se tabu-temom, a sve tri sezone su na Pickbox NOW!

Pickbox NOW donosi najbolje iz holivudske i evropske produkcije iz svijeta serija i filmova, putem online usluge videa na zahtjev i putem ponude odabranih telekom operatera u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori.

Slični članci

Gal Gadot i Chris Pine ponovno se susreću u traileru za ‘Wonder Woman 1984’

Ultra magazin

Top 10 zvijezda 2019. godine

Ultra magazin

10 najboljih filmova protekle decenije

Ultra magazin