Ultra Popularno

5 zvijezda sa najviše Instagram pratilaca

Zvijezda koju najviše prate na Instagramu, dostigla je nevjerovatan broj od 225 miliona pratilaca! Zbog toga, ti donosimo top 5 listu zvijezda na Instagramu. Zanimljiva je činjenica da se Selena Gomez, koja je bila zvijezda sa najviše pratilaca na društvenim mrežama, spustila ne za jedno, već za tri mjesta od početka godine. Jedna pjevačica, jedna zvijezda rijalitija i jedan glumac, “prešli” su Selenu u broju pratilaca od februara 2019. godine.

Instagram / @ronaldo

Cristiano Ronaldo – Fudbaler ima nevjerovatnih 225 miliona pratilaca, nastavljajući vladavinu kao zvijezda sa najviše pratilaca na društvenim mrežama. “WOW 200 miliona! Hvala svima, koji ste sa mnom na ovom putovanju svaki dan!”, objavio je Ronaldo na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B76UQsQIHSU/

Ovo je video, koji je fudbaler objavio, kada je postao prva zvijezda sa 200 miliona pratilaca.

Instagram / @arianagrande

Ariana Grande – sa 191 miliona pratilaca pjevačica je nedavno “prešla” glumca Dwayne Johnsona i Selenu Gomez i postala ženska zvijezda sa najviše pratilaca na Instagramu i druga na generalnoj listi najpraćenijih na ovoj društvenoj platformi.

Instagram /@ťherock

Dwayne Johnson – The Rock – Glumac je zapravo nedavno zauzeo treće mjesto na listi zvijezda sa najviše pratilaca na Instagramu, pobijedivši Selenu Gomez i Kyle Jenner.

Instagram / @kyliejenner

Kylie Jenner – Zvijezda rijalitija nedavno je po broju pratilaca prešla svoju sestru Kim Kardashian i pjevačicu Selenu Gomez i postala četvrta zvijezda sa najviše Instagram pratilaca.

Instagram/ @selenagomez

Selena Gomez – pjevačica je nekada bila zvijezda sa najviše pratilaca na Instagramu, međutim sada je na petom mjestu. Ona je često pričala o vezi sa ovom platformom i isticala je opasnosti društvenih mreža, a i sama je veoma često bila na dugim pauzama, sa platforme tokom godina. Početkom godine, postala je aktivnija na platformi, kada je promovisala zadnji album “Rare”.

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin