Ultra Popularno

5 najboljih zimskih filmova za gledanje pod dekicom uz šolju čaja

Zima je vrijeme da obučeš svoju udobnu toplu pidžamu i da se pokriješ mekanom dekicom, dok uživaš u šolji mirisnog čaja gledajući omiljene filmove. Pripremili smo za tebe posebnu listu zimskih filmova u kojima ćeš uživati tokom hladnijih dana, dok ležiš ušuškano u svom domu.  

netflix
Instagram/@anna_akhremenko

LITTLE WOMEN

Ovaj film donosi život sestara, koje imaju različite definicije života. Film prikazuje borbe sa stereotipima s kojima se žene moraju suočavati u svom svakodnevnom životu. Savršen je zimski film, veoma emotivan i lijep sa raznim snježnim, zimskim scenama prirode, a glavne junakinje filma i njihove svakodnevne avanture probudiće u tebi najljepše emocije.

SERENDIPITY

Ovaj film se vrti oko dvoje ljudi, koji svoju ljubav temelje na sudbini. Dopuštaju sudbini da odluči jesu li oni namijenjeni jedno drugom. Ovaj romantični film sigurno će učiniti da se osjećaš toplo, ugodno i romantično i natjeraće te da vjeruješ u sudbinsku ljubav.

LET IT SNOW

Ova romantična komedija prati putovanje grupe srednjoškolaca, koji ostanu na cjedilu nakon snježne oluje. Ovaj nevjerojatno avanturistički, šarmantan zimski film ima baš onu količinu zimskih osjećaja, da te oraspoloži. Uživaćeš u veselim avanturama glavnih junaka filma.

FAMILY STONE

Romantika, drama i komedija, ovaj film ima sve što treba. Prava je uživancija, ali i prava vrteška emocija. Film o porodici, ljubavi, prijateljstvu, vjernosti, iskrenosti, povezanosti i najljepšim i najdubljim emocijama fantastičnih likova s kojima ćeš se odmah povezati.

THE HOLIDAY

Lista savršenih zimskih filmova, nepotpuna je bez spominjanja ovog filma. Prikazuje zimsko čudo praznika, koje pomaže da dvije potpuno različite žene iz različitih sredina i životnih situacija, preuzmu kontrolu nad svojim životom i pronađu pravu ljubav, smisao života i da ono što je najvažnije, pronađu sebe.

Slični članci

Velika, ali tužna ljubavna priča Ave Gardner i Franka Sinatre

Ultra magazin

“Drivers License” hit na TikTok-u, zvanično je najpopularnija pjesma

Ultra magazin

TOP 5 “feel good” serija koje garantovano popravljaju raspoloženje

Ultra magazin