Ultra Zanimljivo

5. juna nas očekuje pomračenje punog mjeseca u znaku Strijelca

Strijelac vlada putovanjima, tako da će ovo pomračenje vjerovatno pojačati bilo kakvo lutanje koje već dugo osjećamo. Ovaj pun mjesec je moćan, kao nijedan drugi, jer imamo i pomračenje. Ovaj pun mesec i pomračenje, nose sa sobom neku intenzivnu energiju, koja se graniči sa bijesom. Pun mjesec nas tjera da krenemo u nove avanture. Vibracija je impulsivna i napeta, a rješenje je kreativnost, strpljenje i empatija.
Instagram/@circlestances
IuteCredit
IuteCredit

Pun mjesec otkriva našu životinjsku prirodu. Želimo strastvene trenutke. Romantična planeta Venera trenutno je retrogradna, što znači da su partnerski odnosi na testu. Možda vam je teško komunicirati trenutno sa partnerom ili možda imate osjećaj, kao da vaše emocionalne potrebe nisu zadovoljene. Za vrijeme ovog punog meseca, Venera takođe komunicira sa borbenom planetom Marsom, tako da ćete morati uložiti mnogo više ljubavi, pažnje i strpljenja, kako biste zaštitili svoj ljubavni život.

Čak i održavanje sklada u zdravim odnosima iziskuje dodatni napor. Strpljenje i bezuslovna ljubav potrebni su kako bi frustracija i iritacija ne bi brzo eskalirali u ljutnju i neprijateljstvo. Dakle, pomračenje će testirati i najjače ljubavne odnose.

Zbog nepredvidivosti pomračenja, astrolozi često predlažu da ostanete kod kuće i odmorite se. Pun mjesec u Strijelcu, mnogi bi inače iskoristili za putovanja i zabavu, ali u ovom trenutku ipak je možda bolje ostati kod kuće. Ako ostajete kući s prijateljima, porodicom ili partnerom, postupajte prema ovom punom mjesecu kao prema proslavi, ali se i dalje ponašajte odgovorno. Obucite nešto lijepo, našminkajte se, pustite dobru muziku, plešite, vodite ljubav, spremajte neku finu hranu, uživajte u malim stvarima. Prednost ovog punog mjeseca je pojačana intuicija. Ne samo da ćete biti čitač svojih i tuđih osjećanja, već ćete moći obratiti pažnju na misli i osjećaje, koji se u to vrijeme pojavljuju u vezi s vašim vezama, saradnjama i odnosima. Možda vam vaše misli i osjećanja budu prave smjernice, kako da postupite dalje.

IuteCredit
IuteCredit

Pun mesec zna kako ostvariti vaše želje, zato zaželite. Više je nego u redu postaviti namjeru za vrijeme punog mjeseca. Jednostavno, pažljivo razmislite o nečemu, što želite ostvariti. Vizualizirajte to u svom umu, tako da izgleda kao prizor iz filma.

Posljednja napomena o ovom nadolazećem punom mjesecu i pomračenju, je da može prekinuti ili učvrstiti neke odnose. Ako ste u lošoj vezi ili na poslu, koji već neko vrijeme nešto ne funkcioniše kako treba, pripremite se za prekid ili za unapređenje i učvršćivanje veze ili saradnje. Da – završeci i zaključci nekog odnosa su uvijek bolni, ali vjerovatno će vam pokazati pravi put za vas.

Naravno, nisu sve lomovi i loše vijesti za vrijeme ovog pomračenja. Ovaj vikend oko punog mjeseca i pomračenja može biti prekretnica, ako se borite u posljednje vrijeme, jer vam može pomoći da odbacite neke svoje brige i strahove, dok započinjete novu životnu fazu, nove projekte, nove veze, nove saradnje, nove odluke i izbore. Zato budite sigurni u sebe, mislite pozitivno, vizualizirajte dobre stvari i dobro proslavite svoje uspjehe.

 

Izvor: allure.com

Slični članci

Popino prase – noćna mora za kućne ljubimce

Ultra magazin

Veliki horoskop za avgust!

Ultra magazin

Šta nam donosi Venera u Djevici – planeta ljubavi, zabave, ljepote i novca

Ultra magazin