Ultra Popularno

5 filmova Jlo koje obožavamo

Jennifer Lopez je zaista svestrana umjetnica: glumica, pjevačica, plesačica, producentica…, i prema podacima sa interneta ima više od 110 uloga (uključujući i video spotove). Prošle godine, napunila je 50 godina, zaručila se za Alexa Rodrigueza, i naravno bila je nominovana za Zlatni globus u kategoriji najbolja glumica, za ulogu u filmu Hustlers. Iako nije dobila nagradu, kao ni nominaciju za Oskara (iako je bila favorit), uloga striptizete koja smišlja kolektivni plan da “opelješi” klijente, podsjetila nas je zašto je, prije nego što je postala “Jenny from the block”, izabrala glumu.  U nastavku ti donosimo njenih 5 filmova koje obožavamo i uvijek im se rado vraćamo.

Cordon Press

Hustlers

Jedan od velikih hitova prošle godine, što je i bilo za očekivati , jer je radnja veoma zanimljiva i jednostavno ti ne dopušta da trepneš. Filmski kritičari se slažu da je ovo jedna od najboljih uloga Jennifer Lopez, koja u filmu glumi Ramonu – striptizetu koja predvodi jednu od najvećih  prevara ekonomske krize prošle decenije. Film je zasnovan na istinitoj priči, a JLo jednostavno briljira.

Cordon Press

Second Act

Ovaj film, iako prilično predvidiv, sjajan je za tmurno poslijepodne na kauču. U ovoj romantičnoj komediji Maya Davila (Jennifer Lopez) dobija priliku da promijeni život nakon što je “uljepšala” rezime – nije imala fakultetsku diplomu, što joj je zatvaralo mnoga vrata.

Cordon Press

Monster in Law

Klasična romantična komedija Monster in Law, je zabavna, moglo bi se slobodno reći da je postala klasik, a Jennifer Lopez dijeli ekran sa sjajnom Jane Fondom, što je uvijek dobro. Film je zasnovan na legendi da se svekrve i snahe nikada ne mogu slagati, a glavna protagonistkinja (JLo) vjeruje da je njen budući suprug savršen dok ne upozna njegovu majku, najzlobniju ženu na planeeti. Definitivno nije originalna priča, ali je zabavna i uživaćeš dok je budeš gledala.

Cordon Press

Wedding Planner

Ovo je tipičan film koji možeš da pogledaš 100 puta, ali svaki put ga odgledaš od početka do kraja. Naslov je prilično jasan, JLo je “wedding planner”, koja puno radi, i igrom slučaja upoznaje i zaljubljuje se u prezgodnog doktora: nedoljivog Matthewa McConaugheya. Sve bi bilo idilično, da ovaj zgodni doktor nije njen sljedeći klijent, tj. ženi se, a ona treba da organizuje vjenčanje.

Cordon Press

Out of Sight

Ovajj film moraš pogledati, jer su Jennifer Lopez i George Clooney savršen par na ekranu čiju hemiju ne možeš da ne primjetiš. Film ujedinjuje erotiku, dramu, romansu i triler. Ovaj film će ti privući pažnju od samog početka, jer Jack Foley (George Clooney), nakon zadnje pljačke završava u zatvoru i suočava se sa kaznom od 30 godina, koju nema namjeru da odsluži. Planira bijeg iz zatvora u koji je uvučena Karen Sisco (JLo), agent FBI koja postaje njegov taoc i nešto više od toga.

Slični članci

Konačno objavljena prava najava za četvrtu sezonu serije The Crown

Ultra magazin

Triler ‘Songbird’ zamišlja život četiri godine nakon pandemije sa virusom COVID-23

Ultra magazin

Nakon šest godina Dino Merlin objavio singl i spot “Mi”! (VIDEO)

Ultra magazin