Ultra Inspirativno

15 ideja kako voljenoj osobi reći da je voliš preko poruke

Nekada je teško riječima iskazati ono što osjećamo prema voljenoj osobi. Zato donosimo 15 inspirativnih poruka kojima ćeš joj lako opisati koliko je voliš.

Foto: pixabay

Često je teško pronaći riječi, jer onih pravih tako je malo. Zar su uopšte potrebne riječi, da shvatiš da mi je do tebe stalo?

Da ti mogu dati jednu stvar, to bi bila sposobnost da se vidiš mojim očima i shvatiš koliko si ti za mene posebna osoba.

Da si pjesma, stalno bi na mojoj muzičkoj listi išao/la na replay.

Od trenutka kada smo se upoznali, plačem malo manje, smijem se malo jače i smiješim se malo češće. Samo zato što te imam, moj život je ispunjen.

Pretvorio/la si moj život u putovanje ljubavi i sreće. Svaku sekundu koju provedemo zajedno, još se više zaljubljujem u tebe.

Foto: Leah Kelley/Pexels

Želim biti sve ono što ti izmami osmijeh na lice i sreću u srcu. Želim te voljeti kao niko drugi.

Kažu da se ljubav ne može vidjeti, može se samo osjetiti. Ali, prevarili su se. Ja sam je vidio/la mnogo puta. U tvojim očima, istinsku ljubav prema meni. I to je nešto najljepše što ću ikad vidjeti!

Hvala što si uvijek tu za mene. Nikad nisam upoznao/la nikoga ko bi mogao voljeti s takvim intenzitetom. Za mene si ti najveća ljubav na ovom svijetu. Ne mogu ne voljeti te iskreno.

Ljubav je po meni bila precijenjena, sve to dana kada sam se zaljubio/la u tebe. Tada se sve promijenilo – moj svijet i život.

Da si film, gledao/la bih te iznova i iznova.

Foto: freepik

Tvoj osmijeh mi oduzima dah. Oduzimao mi je dah i onog dana kad smo se upoznali, na dan našeg vjenčanja, danas i svaki dan između.

Moj svijet je bio crno-bijeli, dok ga ti nisi obojio/la svim duginim bojama.

Ti si moje juče, danas i svako sutra. Zauvijek.

Ljubav čini da želimo biti bolje osobe. Ali možda ljubav, prava ljubav, takođe daje dopuštenje da budemo ono što jesmo. Zbog toga si ti moja ljubav.

Za nas dvoje, dom nije mjesto. Dom je osoba, a mi smo napokon kod kuće.

Unsplash

Sa tobom razumijem paradoks da ako volimo do boli, boli više ne može biti – ostaje samo ljubav.

Voli me i kad to najmanje zaslužujem, jer tada te najviše trebam.

Napravili smo raj od naše veze i zbog toga ne želim nikada živjeti bez tebe. S tobom, to je mjesto gdje moje srce zauvijek pripada. Volim te!

Dao/la si mi svjetlost u mraku, vodu u vrijeme žeđi, radost u mojim najtužnijim trenucima. Sve što želim je da ti zauvijek crtam osmijeh na livu. Dopusti mi da te učinim najsretnijom osobom na svijetu.

Tvoja ljubav je esencija mog života i ne želim nikada da živim bez nje.

Slični članci

8. mart – Zašto je važno da slavimo Međunarodni dan žena

Ultra magazin

5 načina za zaštitu i očuvanje divljih životinja, prirode i spas planete

Ultra magazin

Njihova djela su oplemenila svijet – Upoznaj značajne žene književnice kroz istoriju

Ultra magazin