Ultra Popularno

10 razloga zašto moraš doći na THE Weekend!

IuteCredit
IuteCredit

Ljeto je možda završilo, ali najvažniji Weekend u godini samo što nije započeo. Weekend Media Festival je događaj koji na jednom mjestu okuplja brojne stručnjake iz medijske industrije i svijeta komunikacija te ti donosi nove trendove, znanja i uspješne prakse. Prije nego ti se stvori gužva na poslu i počnu predavanja na faksu, spakuj svoj kofer i od 23. do 26. septembra 2021. pobjegni na mali gateway u istarski Rovinj. Donosimo ti 10 razloga zbog kojih ne smiješ propustiti ovogodišnji Weekend!

Atraktivni program ovogodišnjeg WMF-a

Očekuju te fantastična predavanja, brojni paneli koji obuhvaćaju razne teme i priče koje će te sa sigurnošću inspirisati. Brendiranje država, motivirajuće preduzetničke priče, vještačka inteligencija, „kuhanje“ dobrog sadržaja, novi trendovi u industriji, oživljavanje PR-a su samo neke od njih. Ako još nisi istražio program, Trk na Weekend stranicu!

Selfgrowth i upijanje novog znanja

Na festivalu ćeš saznati sve novosti iz svijeta medija i komunikacija uz otkrivanje novih trendova u industriji. Dolaskom na Weekend ulažeš u samoga sebe, prikupljaš nova znanja i iskustva s kojima ćeš sigurno napraviti napravi level up u svojoj karijeri!

Imaš priliku otkriti tajne najboljih domaćih i stranih stručnjaka
IuteCredit
IuteCredit

U staroj Tvornici duhana okupiće se komunikacijski stručnjaci s domaće i svjetske scene, vrhunski novinari, influenceri, uspješni preduzetnici, sportisti i brojni drugi koji će svojim pričama i ličnim iskustvima definitivno obogatiti tvoj Weekend. Svakako bismo istakli dolazak njemačkog psihologa Manfreda Spitzera čije predavanje pod nazivom „Epidemija pametnih telefona: Prijetnja zdravlju, obrazovanju i društvu“ ne smiješ propustiti!

Mingluj i upoznaj super ekipu!

Putovanje s društvom je uvijek in, a ako ipak dolaziš sam, ne brini – ekipu ćeš pronaći na Weekendu. Upoznavanje novih ljudi i širenje poznanstva glavne su prednosti ovog događaja. Nikad ne znaš, možda baš upoznaš novog najboljega frenda/icu.

the weekend festival

Top „instagramske“ lokacije koje će začiniti tvoj feed!

Rovinj je prekrasan gradić koji očarava svojom ljepotom i šarenim ulicama. Uživaćeš u šetnji starim gradom, a usputno ćeš otkriti i brojna fotogenična mjesta za okidanje kul fotki. Ne zaboravi posjetiti crkvu i toranj Sv. Eufemije – garantujemo ti pogled koji oduzima dah!

Slani i slatki gušti

Ako si pravi gurman i voliš isprobavati različite specijalitete, toga ti u Rovinju neće nedostajati. Fuži s tartufima, sočni odrezak boškarina, žgvacet od boškarina s palentom i teranino sladoled samo su neka jela koja će razveseliti tvoje nepce.

Probudi pobjednika u sebi!

Na Weekend festivalu imaš priliku sudjelovati i na nagradnim takmičenjima. Zaljubljenik si u filmove i pisanje scenarija ti je u malome prstu? Imamo odličnu vijest za tebe jer Apollon, online platforma za gledanje stranih i domaćih filmova, traži svoju zvijezdu! Klikni i saznaj gdje poslati svoj scenario.

Završio/la si faks i mučiš se s pronalaskom posla, želiš napraviti promjene u svojoj poslovnoj karijeri ili si još uvijek u neodlučnosti? Weekend ti je odlična prilika da pronađeš ono što želiš, da istražiš svoje mogućnosti, a možda te baš tamo čeka tvoj posao iz snova.

rovinj
Foto: unsplash.com
Kupanjac u moru

S obzirom da se Weekend održava u septembru, poznatijem po nazivu bablje ljeto, kupanjac u moru ti je zagarantovan. Ukoliko nemaš hrabrosti za kupanje, i šetnja plažom je isto super opcija.

Produženi Weekend

I za kraj, svi volimo produžene vikende, a ovo ti je odličan izgovor za još jedan! Četiri dana festivala na kojem ćeš dobiti nova znanja i iskustva, upoznati super ekipu i po zadnji put se ove godine okupati u moru –  ko to propušta? Uživaj i bezbrižno mingluj na THE Weekendu!

Uslov za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti vakcinisane osobe, osobe koje su preboljele Covid-19 u posljednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan test. Antigenski, tzv. brzi test biće moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana. Ukoliko dolaziš iz zemalja izvan granica EU, sve informacije možeš pronaći ovdje. 

Slični članci

Katy Perry objavila obradu klasika grupe Beatles “All You Need Is Love”

Ultra magazin

Halloween party u Delta Planetu 30. i 31. oktobra

Ultra magazin

Film Dune osvojio kino blagajne, a stižu i prve recenzije filma

Ultra magazin